Kattepension i Nordsjælland

Det vil altid være en tillidssag at skulle vælge nogen til at se efter sin kat. Hos os ligger vi vægt på, at du trygt at sende din kat på ferie hos os, uden at skulle bekymre dig. Egedal Kattepension finder du på Farumvej 78 i 3660 Stenløse, og vi befinder os i det mest naturskønne område i omegn. Her er ro og harmoni, så din kat får en behagelig oplevelse mens den er væk fra sine vante omgivelser. Katten bliver indlogeret i en suite enten selv eller sammen alt efter jeres behov og ønsker. 

I dag ejes og drives kattepensionen af Katja, som har erfaring med katte, pasning og pleje gennem hele sit liv. Din kat er derfor i trygge og professionelle hænder under hele opholdet. Egedal Kattepension tager imod alle katte, så om du er fra Nordsjælland herunder Egedal, Stenløse, Ganløse, Frederikssund, Ølstykke, Slangerup eller en anden by, er du og din kat meget velkommen hos os.

Hos os kan du vælge, om din kat skal have en suite for sig selv eller sammen med andre katte i et endnu større voliere. Alle suiter er indrettet med huler og kradsetræer, og er lyse med god plads til at boltre sig. 

Der er altid adgang til frisk vand og du bestemmer selv om du vil medbringe eget foder. Her fodrer vi med Kromix Katteknas, som er et sundt og lækkert fuldfoder. Med en skånsom produktionsproces forarbejdes de bedste råvarer, så kattene til sidst får det mest velsmagende måltid.

Ved indlevering skal katten være vaccineret indenfor de seneste 12 måneder. Ophold hos Egedal Kattepension er på eget ansvar, og er det nødvendigt forbeholder vi os retten til at kontakte en dyrlæge til katten på din egen regning. Ønsker du at medbringe kattens personlige ting til opholdet er du velkommen til dette.


INDLEVERING & AFHENTNING

Du kan indlevere og afhente alle dage mellem 10-12 og igen 17-18. 

Har du ikke mulighed for ovenstående, kontakt mig og vi finder en løsning der passer.

egedal kattepension
kat i kattepension